El curs EAN-Eines d'Aprenentatge Nutricional, proposa aprenentatges sobre l'avaluació de la qualitat nutricional (quantificació de la presència o absència de nutrients) en aliments, àpats i dietes. L'objectiu és conèixer millor el que ingerim, llurs efectes en el nostre organisme i la seva eficiència en quantitat, qualitat i equilibri per a una alimentació saludable.
El curs aporta recursos didàctics de comunicació augmentativa, les fitxes VisualPlats, i combina en sis temes seqüèncials, teoria i pràctica sobre la vital relació cos/aliments.
- TEMARI:
1. Homo nyam-nyam i guía VisualPlats
2. Taules bromatològiques i racions de consum
2. Taules bromatològiques i racions de consum
3. Calories buides o denses? Indexació IQN
4. Cultura alimentària i guies GABA
5. Dieta informativa i equilibrada? Eina SAD
6. Educació en Alimentació, Nutrició i Consum
- TASQUES curs EAN: Habilitats de tipus professional de cada tema
- PUNTALS T EAN: Fòrums guiatge bàsic alimentació saludable
- Tutor/a (amb edició) : Joan Borràs Sánchez
- Tutor/a (amb edició) : Carme Hernández Duran
- Tutor/a: Esther Barceló Claverol