El curs EAN-Eines d'Aprenentatge Nutricional, proposa aprenentatges sobre l'avaluació de la qualitat nutricional (quantificació de la presència o absència de nutrients) en aliments, àpats i dietes. L'objectiu és conèixer millor el que ingerim, llurs efectes en el nostre organisme i la seva eficiència en quantitat, qualitat i equilibri per a una alimentació saludable. 

El curs aporta recursos didàctics de comunicació augmentativa, les fitxes VisualPlats, i combina en sis temes seqüèncials, teoria i pràctica sobre la vital relació cos/aliments.

  • TEMARI:
1.    Homo nyam-nyam i guía VisualPlats
2.    Taules bromatològiques i racions de consum

3.    Calories buides o denses? Indexació IQN 
4.    Cultura alimentària i guies GABA
5.    Dieta informativa i equilibrada? Eina SAD
6.    Educació en Alimentació, Nutrició i Consum

  • TASQUES curs EAN: Habilitats de tipus professional de cada tema 
  • PUNTALS T EAN: Fòrums guiatge bàsic alimentació saludable