El curs DiN-Dietètica i Nutrició, proposa l’aprenentatge de coneixements bàsics per realitzar guiatge alimentari qualificat, amb claredat i resultats verificables, i
facilitar als docents i al seu alumnat, procediments de tipus professional per resoldre dubtes o contradiccions, i saber fer tasques per equilibrar i avaluar dietes.
- TEMARI:
1. Alimentació, Nutrició, Dietètica, Bromatologia
2. Proteïnes, lípids. Funcions i requeriments dietètics
3. Glúcids, fibra, aigua. Funcions i requeriments dietètics
4. Vitamines, minerals. Funcions i requeriments dietètics
5. Pautes Dietètiques Recomanades. Equilibri 113-114-115
6. La dieta, projecte tècnic. Sistema d'Avaluació de Dietes
- TASQUES curs DiN: Habilitats de tipus professional de cada tema
- PUNTALS T DiN: Fòrums guiatge bàsic alimentació saludable
- Tutor/a (amb edició) : Joan Borràs Sánchez
- Tutor/a (amb edició) : Carme Hernández Duran