El propòsit del curs DARN és facilitar tasques docents i debats sobre tipus de dieta, partint d'un fet inqüestionable: totes les dietes o propostes dietètiques raonables de productes o menús, s'han de fonamentar en la vital relació necessitats d'energia i nutrients de l'organisme/aportació nutricional dels aliments. Avaluant quin grau d'equilibri i rendiment nutricional s'ofereix en cada cas, reequilibrant si cal o optimitzant en funció dels percentatges de biodisponibilitat de cada nutrient o combinacions.
TEMARI:
1. El repte clau de la Dietètica
2. SAD-Sistema d'Avaluació de Dietes
3. Optimitzar l'equilibri i biodisponibilitat
- Tutor/a (amb edició) : Joan Borràs Sánchez
- Tutor/a (amb edició) : Carme Hernández Duran
El curs AMES proposa examinar aliments habituals de la denominada 'Dieta Mediterrània' per determinar indicadors d'evidència nutricional saludable, partint de la relació calories/nutrients, suficient o insuficient densitat nutricional, especialment de nutrients essencials. També fer comparatives entre ells mateixos o amb altres tipus d'aliments, per saber, amb la millor evidència nutri/saludable possible, com motivar i guiar encertades habituds alimentàries.
TEMARI:
1. Cultura alimentària/nutricional
2. Aliments mediterranis, els millors del món?
3. Avaluació IQN-Índex Qualitat Nutricional
- Tutor/a (amb edició) : Joan Borràs Sánchez
- Tutor/a (amb edició) : Carme Hernández Duran
- Tutor/a: Pilar Millás Nicuesa
- Tutor/a (amb edició) : Esther Barceló Claverol
- Tutor/a (amb edició) : Oscar Marquez Perez
- Tutor/a (amb edició) : Joan Olives Domènec
- Tutor/a (amb edició) : Oscar Marquez Perez
Espai d'intercanvi d'experiències dels cicles d'ACTIVITATS FÍSIQUES I ESPORTIVES
- Tutor/a (amb edició) : Daniel Davi Recasens
- Tutor/a (amb edició) : Rafael Peral Martinez
- Tutor/a (amb edició) : Oscar Marquez Perez
- Tutor/a (amb edició) : Lluis Català Duran
- Tutor/a (amb edició) : Alejandro Hernández Brull