Activitats del curs 2019-2020

Espai de formació per al professorat tutor de les aules d'acollida.

Formació adreçada als centres que participen en l'Impuls de la Lectura.
Taller adreçat a l’equip impulsor d’un centre de tercer any per estendre les pràctiques que es desprenen de la formació ILEC, i aprofundir en la metodologia del grup de dades.
Curs per als tutors/es d'aula d'acollida per reflexionar, donar orientacions i eines sobre els aspectes clau de l'acollida de l'alumnat nouvingut: atenció lingüística i emocional, organització, recursos i avaluació.

Aquest projecte sorgeix de la creació d'una situació on hi hagi la necessitat de comunicar-se en llengua anglesa amb alumnes d'altres llocs geogràfics fent servir eines TIC de manera significativa i competencial. El seu funcionament és de treball col·laboratiu, on la feina de cada grup és primordial i bàsica per poder realitzar la tasca final.
Construïm contes multimèdia de manera col·laborativa.

Treballarem el surrealisme a partir del treball col·laboratiu. EL cadàver exquisit és un joc surrealista consistent en la invenció i creació col·lectiva. Us agrada dibuixar?
Penseu en personatges i paisatges inimaginables? Què us semblaria compartir-ho amb algú a qui no coneixeu? I si entre tots dos inventéssiu quelcom espectacular?
Això és el que feien els surrealistes.

Divermath es un projecte que seguirà l'estructura de treball col·laboratiu, on tots els centres participants han de fer les tasques perquè el projecte avanci i arribi a aconseguir l'objectiu: crear una situació on hi hagi la necessitat d'usar les Matemàtiques de manera significativa, útil i aplicada a la realitat entre alumnes de diferents llocs geogràfics fent servir eines TAC.