Formació telemàtica realitzada durant el període de confinament a causa del Covid19 durant els mesos de març a juny de 2020

Help with Search courses

Formació per a facilitar l'acció docent i l'orientació telemàtica de l'alumnat  i per poder compartir experiències metodològiques en l’ensenyament de GESO als CFA. 

Curs adreçat a docents de centres de formació d'adults depenent del Departament d'Ensenyament que encara NO disposin del certificat d'ACTIC 2 o equivalent. Està dissenyat per acompanyar al professorat que desitgi superar la prova del nivell ACTIC Mitjà. 

El curs està orientat a donar suport per a la preparació de la prova Actic oficial de nivell avançat sobre la competència en Tractament de la informació escrita. La prova no forma part d’aquest curs sinó que s’ha de realitzar en un centre homologat.

El curs està orientat a donar suport per a la preparació de la prova Actic oficial de nivell avançat sobre la competència en Tractament de la informació gràfica, sonora i de la imatge en moviment. La prova no forma part d’aquest curs sinó que s’ha de realitzar en un centre homologat.

El curs està orientat a donar suport per a la preparació de la prova Actic oficial de nivell avançat sobre la competència en Tractament de la informació numèrica. La prova no forma part d’aquest curs sinó que s’ha de realitzar en un centre homologat.

El curs està orientat a donar suport per a la preparació de la prova Actic oficial de nivell avançat sobre la competència en Tractament de les dades. La prova no forma part d’aquest curs sinó que s’ha de realitzar en un centre homologat.

El curs està orientat a donar suport per a la preparació de la prova Actic oficial de nivell avançat sobre la competència en Presentació de continguts. La prova no forma part d’aquest curs sinó que s’ha de realitzar en un centre homologat.